FAQ items aan het laden...
Pizza aan huis2021-09-24T13:32:23+00:00

Communiefeest

Maak een pizzafeest van je communiefeest

Pizza uit de houtoven op uw communiefeest

De eerste en plechtige communiefeest zijn belangrijke dagen in het leven van uw kinderen. Het is dan ook belangrijk dat alles goed geregeld is zodat u en uw kinderen zorgeloos van deze speciale dag kunnen genieten. Als men verkiest het feest thuis of in een feestzaal te vieren, dan moet er catering gezocht worden. Gelukkig zijn wij er om dat in te vullen.

Een foodtruck met pizza’s van ardore staat voor  kwaliteit, sfeer en gezelligheid! Zowel de klassieke soorten (margherita, salami, hawai, vegetarisch…) als de eerder speciale soorten pizza’s komen aanbod (rucola – carpaccio, rivierkreeftjes, zalm…). Ons aanbod bestaat uit 12 verschillende soorten pizza’s (4 met vlees, 4 met vis en 4 vegetarische) zodat er voor ieder wat wils is. De pizza’s worden in stukken gesneden en aan u bediend zodat uw gasten van verschillende soorten proeven.     Onze artisanale pizza’s (verse deeg, verse ingrediënten, …) zijn in een mum van tijd klaar daar er wordt gewerkt met een échte Italiaanse houtoven, die bovendien dichtbij de gasten gezet kan worden! Een krokante dunne bodem gegarandeerd!

Wenst u op uw communiefeest ook een borrelhapje vooraf of een bijpassend wijntje?  Ook hiervoor kunnen wij zorgen. Twijfels? Lees hieronder onze klantenreviews bij hun communiefeest of raadpleeg onze Facebookpagina voor enkele onafhankelijke reviews.

Steven & Barbara

Ik wil jullie in naam van mijn broer en mezelf bedanken voor ons super communiefeest. Het was heerlijk en alle genodigden waren in de wolken van de lekkere pizza's en vooral de vele keuzes...

Familie Dewisp

Ik wil jullie in naam van mijn broer en mezelf bedanken voor ons super communiefeest. Het was heerlijk en alle genodigden waren in de wolken van de lekkere pizza's en vooral de vele keuzes...

Ga naar de bovenkant