FAQ items aan het laden...
Jubileum2018-09-10T18:20:17+00:00

Jubileum

Een originele anniversary met de pizza’s van Ardore

Een fantastisch idee voor het eten op uw jubileum.

Een foodtruck met pizza’s van Ardore staat voor  kwaliteit, sfeer en gezelligheid op uw jubileum feest!

Zowel de klassieke soorten (margherita, salami, hawai, vegetarisch…) als de eerder speciale soorten pizza’s komen aanbod (rucola – carpaccio, rivierkreeftjes, zalm…). Ons aanbod bestaat uit 12 verschillende soorten pizza’s (4 met vlees, 4 met vis en 4 vegetarische) zodat er voor ieder wat wils is. De pizza’s worden in stukken gesneden en aan u bediend zodat uw gasten van verschillende soorten proeven.

Onze artisanale pizza’s (verse deeg, verse ingrediënten…) zijn in een mum van tijd klaar daar er wordt gewerkt met een échte Italiaanse houtoven, die bovendien dichtbij de gasten gezet kan worden! Een krokante dunne bodem gegarandeerd! Wenst u ook een borrelhapje vooraf of een bijpassend wijntje?

Ook hiervoor kunnen wij zorgen. Twijfelt U nog? Lees hieronder onze klantenreviews bij hun feest of raadpleeg onze Facebookpagina voor enkele onafhankelijke reviews.

Familie VW-VH

Op 19 mei hielden wij ons 3-dubbel jubileum feest. Het was een dag uit de duizend, de enige zonnige dag in twee weken tijd. Vraag ons niet hoe we dat gedaan hebben maar we hebben het toch maar gehad...

Ga naar de bovenkant