FAQ items aan het laden...
Huwelijk2018-09-10T18:19:20+00:00

Huwelijk

Maak van uw avondfeest een pizzafeest

Pizza’s op uw huwelijk?

Of het nu als volwaardig eten is bedoeld of als laatavond snack, wij verzorgen de catering van Uw trouwfeest tot in de puntjes. Dit is dan ook een fantastisch idee voor het eten op uw huwelijk of trouwfeest. Een foodtruck met pizza’s van ardore staat voor  kwaliteit, sfeer en gezelligheid!

Een foodtruck met pizza’s van ardore staat voor  kwaliteit, sfeer en gezelligheid! Zowel de klassieke soorten (margherita, salami, hawai, vegetarisch…) als de eerder speciale soorten pizza’s komen aanbod (rucola – carpaccio, rivierkreeftjes, zalm…). Ons aanbod bestaat uit 12 verschillende soorten pizza’s (4 met vlees, 4 met vis en 4 vegetarische) zodat er voor ieder wat wils is. De pizza’s worden in stukken gesneden en aan u bediend zodat uw gasten van verschillende soorten proeven. Onze artisanale pizza’s (verse deeg, verse ingrediënten…) zijn in een mum van tijd klaar daar er wordt gewerkt met een échte Italiaanse houtoven, die bovendien dichtbij de gasten gezet kan worden! Een krokante dunne bodem gegarandeerd!

Wenst u ook een borrelhapje vooraf of nadien een écht italiaans dessert? Ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Twijfelt U nog? Lees hieronder onze klantenreviews bij hun huwelijk of raadpleeg onze Facebookpagina voor enkele onafhankelijke reviews.

J

We willen jullie allen nogmaals uitdrukkelijk en van harte bedanken om ons trouwfeest tot in de puntjes te verzorgen! Jullie hebben allemaal zeer hard gewerkt om ons een onvergetelijke dag te bezorgen...

Neelke en Wouter

Bij deze willen we jullie bedanken voor het heerlijke huwelijksfeest gisteren in het Maaltbruggekasteel in Gent. Het was heel lekker en de bediening was top...

Ga naar de bovenkant