Wat mag u ververwachten van Ardore?
Optie 1: Wij leveren een aantal afgesproken pizza’s + basismateriaal om zelf te bakken

Optie 2: Wij leveren een aantal afgesproken pizza’s + er komen ervaren zelfstandige pizzabakker(s) bij U bakken + voor bediening zorgen + de pizzabakkers brengen extra materiaal mee om uw feest optimaal te verzorgen ( tent, materiaalrekje, buffettafel, professionele rieber koelwagentjes, …) Beide opties kunnen nog aangevuld worden met voorgerechten, nagerechten, wijnen, …

Moet ik elektriciteit voorzien?
Dit is enkel nodig voor onze verlichting. Dus enkel indien het feest s'avonds plaatsvindt en het reeds donker is, dient u 220 volt te voorzien. De pizzabakkers voorzien zelf een verlengkabel.

Wat bij regenweer?
De pizzabakkers zijn er steeds zelf op voorzien dat ze droog kunnen staan. Ofwel hebben zij een aanhangwagen bij die overdekt is en waar zij kunnen instaan ofwel hebben zij een tentje bij waaronder zij droog kunnen staan en alles bereiden. Essentieel is dat zij steeds de pizza's brengen naar de buffettafel dichtbij uw gasten.


Wat met allergiën?
Ook voor mensen met een allergie (bv. glutenallergie, veganist,...) of noodzaak aan gepaste voeding (halal,..) voorzien de pizzabakkers een oplossing. Belangrijk is dat u dit vooraf aan hen communiceert zodat zij hiermee rekening kunnen houden.

Is het vuur gevaarlijk want er zullen veel kinderen aanwezig zijn?
Neen, het betreft geen "open vuur". Het vuur blijft in de oven en zorgt voor weinig gevaar naar buiten toe.

Moet er een voorschot betaald worden?
Neen, u hoeft geen voorschot te betalen. Het e-mailverkeer volstaat als bewijs van overeenkomst.

Hoe gebeurt de betaling?
De betaling gebeurt volgens afspraak. In principe betaald ofwel per overschrijving voorafgaand aan het feest ofwel de dag zelf in contanten.


Hoeveel plaats hebben julie nodig?
Optie 1: De pizzabakkers komen met een mobiele oven 70 cm breedte. De afmetingen van de oven zijn: breedte 70 cm, lengte 1m, hoogte 1m50. De oven staat op luchtbanden en kan vrij makkelijk verplaatst worden.Indien zij  met een mobiele oven komen,  hebben zij een tentje bij van 3m op 3m dat zij graag opzetten.

Optie 2: Deze oven wordt meestal gebruikt voor indien u de pizza's zelf wenst te bakken. De mobiele oven heeft een breedte van 50 cm en een lengte van 70 cm

Optie 3: De pizzabakkers komen met een oven geïnstalleerd in een aanhangwagen. De afmetingen van de aanhangwagen zijn: lengte: 4m50 inclusief dissel; breedte: 2m20. Tevens moet U rekening houden met een zijklep die opengaat zodat de plaats in de breedte toch zeker 3m60 moet zijn.

All-in formule?
Indien gewenst kunnen wij voor u een formule uitwerken die all in is, dus inclusief Italiaanse dranken, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.